Sleva

Muší křídla (beach flag) typ A1

1.790,00 3.790,00  včetně DPH

-22%

Muší křídla, beach flag, nebo také bowflag – jednoduše reklamní vlajky. Nabízíme v několika provedeních (A1, A2, A3,B,C,D,E,F) a velikostech (XS,S,M,L) . Součástí tohoto produktu je kvalitní karbonový prut a potisk ve zvoleném formátu. Základnu, případně rotátor si prosím vyberte z nabízeného příslušenství.

Potisk na muší křídla je prováděn sublimační technologií – druhá strana je zrcadlová s průtiskem barev ca 75% původní sytosti na  přední straně potisku.

Minimální doba potřebná pro výrobu tohoto produktu je 5 pracovních dní od dodání tiskových dat.

Warning

Deleting file, please wait...

Muší křídla (beach flag) typ A1

Beach Flag – Perfektní Nástroj pro Vaši Mobilní Reklamu

Beach flag, známý také jako plážová vlajka, je vynikajícím reklamním nástrojem pro každou příležitost, od venkovních akcí po veletrhy a sportovní události. Díky své mobilnosti a atraktivnímu designu upoutá pozornost kolemjdoucích a pomůže efektivně zviditelnit vaši značku.

Proč zvolit Beach Flag pro vaši propagaci?

  • Snadná přenosnost: Lehké a skladné řešení, které s sebou snadno vezmete kamkoli.
  • Odolnost: Vyrobena z kvalitních materiálů odolných vůči povětrnostním vlivům.
  • Různé tvary a velikosti: K dispozici v několika variantách, které se hodí pro různé typy akcí.
  • Jednoduchá montáž: Během několika minut je připravena k použití bez nutnosti nářadí.
  • Personalizace: Možnost potisku dle vašich specifických potřeb pro maximální dopad.

Na našem eshopu klapram.cz nabízíme beach flagy, které můžete přizpůsobit svým představám. Díky technologii kvalitního potisku získáte vlajku, která bude reprezentovat váš brand na každé akci a přitáhne pohledy všech návštěvníků. Ať už organizujete firemní promo akci, sportovní událost, nebo potřebujete zvýšit viditelnost svého stánku na veletrhu, beach flag je pro vás tím pravým řešením.

Výhody beach flagu na klapram.cz

Naše beach flagy poskytují dokonalou kombinaci funkčnosti a estetiky. Pomocí štíhlého, ale stabilního stojnanu je lze postavit na jakémkoli povrchu, ať už na pláži, v parku, nebo přímo v hale. Kvalitní potisk zaručuje křiklavé a stálobarevné barvy, které přenesou vaši marketingovou zprávu přímo k vašim potenciálním zákazníkům.

Neváhejte a objednejte si svou beach flag na klapram.cz ještě dnes a objevte, jak může jednoduchý nástroj výrazně zlepšit vaše reklamní aktivity. Zviditelněte svou firmu nebo produkt efektivně a stylově!

Další informace

Velikost

XS, S, M, L